joi, 8 ianuarie 2015

"Times New Roman", viitoarea "tinta" a teroristilor. Pe "surse incredibile"!

Suntem persiflati la auzul vestii ca prin Franta umbla teroristii la vedere si ataca ziarele de satira.
Regret aceste crime. 

Umbla zvonuri prin Romania de ceva timp, ca s-ar pregati si la noi acest gen de atentate asupra satiristilor nostri. Ca prea si-au luat-o in cap si rad de clasa noastra politica "democrata".

Acum, va voi dezvalui o stire, aflata "pe surse" (de la un timp numai asa se obtin stirile, "pe surse", altfel nu sunt credibile si nu au impact asupra cititorilor avizi de stiri, cam cum erau cititorii fostelor ziare comuniste in decembrie 1989, cand se "rebotezau" toate cu "liber/a").

Un grup de politicieni fundamentalisti pesedisti, care ocupa scaunele de la infiintarea Frontului Salvarii Nationale si care isi adora conducatorul spre inalte idealuri revolutionare, Matusalemovici İon İlici Lenin, au pus ochii pe presa libera, dorind sa ii puna botnita la gura pentru a nu mai da afara din Casa Poporului ca sa nu afle strainezii (romanii din diaspora) cum au ajuns ei sa isi imparta cascavalul frateste, si, mai ales, cum au devenit ei "vampirii societatii"(sugand sangele poporului prin taxe si impozite enorme, beneficiind si de "imunitate" la capitolul daca sunt intrebati de "sanatate", devenind autisti).

Dragi cititori ai site-urilor de satira, sunteti chemati in strada sa aparati obiectivele, exact ca in decembrie 1989, eventual sa va inarmati si cu un sac de cartofi, ca vine gerul si sa aveti ce manca (ati cheltuit cam mult de sarbatori, "Treceti la Regim!" si aparati satira de teroristii polticieni din armia rosie. Puteti folosi cartofii ca munitie de razboi in apararea obiectivelor.

İata ce personaje sunt tintele teroristilor din Romania. Daca ii vedeti, va rog sa ii anuntatti ca sa nu mai se mai lase folositi pe internet, devin foarte periculosi pentru politicienii nostri si este posibil sa se dea ordin sa fie urmarite si interzise.


Din ce am inteles, aceste "figuri" care rad de politicienii nostri, circula nestingherit pe la "Times New Roman", deci este posibil ca sa isi aiba sediul acolo, tot acolo sa se antreneze si sa fie inarmate cu hohote de ras care sunt o arma sigura.

Mai circula un zvon, ca toate publicatiile de satira vor fi atacate de catre "TERORİSTİİ DİN DECEMBRİE 1989", aceia care au tras doar in jos, in multime, dar nu si in BALCONUL DE UNDE VORBEAU EMANATİİ, VİİTORİİ "LUPTATORİ CU ROL DETERMİNANT"


REVOLUTİONARİ DİN TOATE TARİLE, VENİTİ SA APARAM "TİMES NEW ROMAN"!
NE APARTİNE PRİN HOHOTELE DE RAS AMARE PE CARE Nİ LE PRODUCE!





Un comentariu:

  1. PENTRU CUNOASTEREA ADEVARULUI, TREBUIE SA AVEM O LEGE - LEGEA LUSTRATIEI ! Sa se poate face un proces al comunismului !

    RăspundețiȘtergere

Decenta, va rog!