luni, 10 noiembrie 2014

"Mandri ca ne facem ca guvernam!" sau "Sportivul Ponta, Coana Craiolguta premareasa ot Craiova, Şamanul Dracnea si sinistratii" - Remember

        "Micul Lapusneanu" care ni se tot vara cu de-a sila pe gat sa il votam ca oile fara sa avem dreptul de a ne spune parerile, il stiti, este unul zis si Puntaxa Pe Orice de a pus si taxa pe stalpi (si imi pun intrebarile: "Cine plateste afisajul mesajelor lui electorale, cand vezi pe fiecare stalp numai figura lui, chiar si trei afise  pe stalp puse? Maica-sa plateste?") s-a lansat in campania electorala de la europarlamentare cu sloganul "Mandri ca suntem romani!".
        Nefericirea (sau "fericirea" cum a zis un derbedeu din clica lui rosie) a facut sa isi lanseze candidatura exact in momentul cand in Romania se inregistrau inundatii masive, iar el chefuia prin Mosia Coanei Olguta, o stiti, premareasa ot Craiova, cea cu postarea pe facebook ca vrea un razboi civil intre noi, daca nu ii adulam sefu' si nu ne guduram la sacosile pesediste unse cu ulei.

       "Micul Lapusneanu" si-a facut o lansare la apa spectaculoasa, pe cand bietii oameni innotau in apa, li se daramau gardurile, le mureau animalele si multe alte necazuri.




       Nu, nu ne departam de subiect, dar trebuie sa mai "mestecam" un pic intamplarile, ca au legatura intre ele, Craiolguta cu oltenii ei ca ii aduce sa faca razboi civil cu "nemtalaii", Dragnea cu cabinele votante mobile din TELEVOT...



       Acum intervine un personaj tare drag celor dusi pe lumea celalalta, nimeni altul decat Şamanul Şef al votantilor PSD zombi care voteaza de fiecare data pe listele electorale! Minune mare!





      Acum, deh, vine si nea Caisa sa se minuneze ce noroc au romanii cand ploua! si deja a gasit solutia salvatoare:




İa-ti mai burta din fata mea, sunt la masa si imi provoci sila....(n.a.)

        İote bre ca o vinit si rusu' cu Mistralul lui, este la datorie, nu? Vecin bun, rusul ista, cum are el grija sa vina repejor cand pesedeizatii il cheama in ajutor... Cica "Stalin si poporul rus, libertate ne-a adus", da, dar in lagare comuniste sa se sape la canale sau in gulaguri...

       Nu conteaza, rusu-i la datorie, sa vegheze asupra granitelor noastre si sa plimbe in voie prin apele teritoriale ale Statelor Unite ale Olteniei, conduse in tandem de Şamanul Dracnea si Premareasa Craiolguta ot Craiova.





        Concluzia: Nu supara Statele Unite ale Olteniei, ca sunt frati cu insurgentii pro-rusi in Ucraina de Est, si vin la mitingurile tale pasnice pro-democratie, pro-vot liber pentru romanii din diaspora, si ne fac operatie pe creier gratis de ne baga in coma imediat! Craiolguta premareasa spune, nu noi...pe pagina ei de spalat romanii pe creier.



       Chiar vrea sa vada ce are in cap? Mai femeie, dar tu cred ca ai lucrat in mina in 1990, de chiar vrei sa vezi ce are un om in cap, ca si minerii aia au vrut acelasi lucru cand i-o chemat tatacu vostru İlici, de s-a lasat cu creieri imprastiati pe asfalt.

Asa Guvern sa tot avem, sa ne traiasca toti premarii care se dau in valuri in mediul online !

Halal primarie!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decenta, va rog!