miercuri, 26 noiembrie 2014

Teoriile conspiratiei lovesc primariile din Romania

      9 teorii ale conspiratiei precum ca la primarii se munceste s-au dovedit a fi reale.
     
      Se lucreaza intens pe facebook de la prima ora pana la finalul programului, se sta si peste program atunci cand nu se termina jocul. Desi se vede clar activitatea intensa la care sunt supusi angajatii primariei prin invitarea celorlalti sa munceasca impreuna la programele informatice denumite "Jocuri", aceste activitati nu sunt bine platite.
       
       Angajatii primariilor se plang de umilinta la care sunt supusi fiind platiti cu un salariu "rusinos" pentru activitatea prestata din banii publici ai cetatenilor, urmand o greva generala a "fonctionarilor" PUBLİCİ pentru a li se acorda spor de periculozitate si stress, intrucat ei conlucreaza in timpul serviciului cu politia, dezlegand cazuri cirminale in cadrul acelor programe denumite "Jocuri". 
      
      Contribuabilii doresc sa ii ajute pe acesti functionari publici mizerabil platiti, facand petitii peste petitii Guvernului precum ca doresc majorarea impozitelor si taxelor, a nu se spune in UE  ca isi bat joc de sudoarea acelor fonctionari.
     
      Codul Etic va fi declarat neconstitutional printr-o ordonanta de urgenta a prim-ministrului Ponta (PSD), urmand sa fie inlocuit cu Codul Facebook.

      Ca masura de securitate in munca se va prevede ca birourile sa fie realizate din aur masiv pentru a preintampina accidentelor de munca provocate prin urcarea pe el pentru selfie-uri.

     Dotarea fiecarui fonctionar public al premariei cu boxe de inalta calitate pentru a auzi ultimele hit-uri muzicale.
   
    İmprimantele sa fie acoperite cu saluri de lana pentru a nu sari in ochii fonctionarilor ca trebuiesc "muncite" sau cand vine vreun control sa nu fie vizibile (fonctionarul putand spune ca nu are obiectul muncii fiind ori inexistent ori defect).

      Pozele in grup sunt binevenite ca sa nu se mai reclame faptul ca fonctionarele de la premarii nu sunt sociabile si nu stiu sa zambeasca.
   

      Primaria Constanta este in topul primariilor cu angajati stresati de acel program informatic "Jocuri pe Facebook". 

     Munca pe birou este foarte stresanta si ca sa se vada acest fapt de catre contribuabili se recomanda postarea unor poze din timpul orelor de program.















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Decenta, va rog!